Sök
Stäng denna sökruta.

Externa finns
där jobben är

Det är vi som är Externa. Ett nyfiket och glatt säkerhetsföretag med inriktning på bygg industri och transport. Vi har försäljning av  utbildning och utrustning som gör att anställda säkert kommer hem efter varje avslutat arbetspass. Dessutom är vi förståndiga. Så pass att vi läser allt som rör nya branschregler och föreskrifter så fort de kommer ut. Allt för att kunna vara en lösningsorienterad rådgivare när du snabbt behöver tolkningshjälp.

Om Externa

Externa står på fyra ben

Våra grundpelare är de fyra kärnområden du ser här nedan. Det är vad vi med vår erfarenhet har identifierat som vad tillverkande industri, byggbranschen och transportföretag ofta behöver hjälp med. Vår kompetens gör skillnad på hur medarbetare trivs på jobbet. Och hur de kommer hem.

Utbildning

Digitala utbildningar: Vi har alla förekommande utbildningar som krävs för att verka inom bygg, industri och transport. En mycket framgångsrik metod för att få kunskap att fastna är microlearning. Vi använder plattformen Perfect System  för alla våra digitala utbildningar.

Lärarledda utbildningar: Microlearning kan även med fördel användas tillsammans med lärare. Vi tar grupper på 5 till 50 personer. Utbildningen sker på plats hos er eller i lämplig utbildningslokal i närheten.

Montering

Fallolyckor är den vanligaste orsaken till allvarliga personskador på byggarbetsplatser. Vi säljer och monterar godkända fallskydd direkt ute på plats och ser till att gällande regelverk följs. Med Externa som leverantör av fallskydd är du alltid garanterad att ha rätt typ utrustning säkert på plats för att undvika att det värsta händer.

Rådgivning

Vi ger konsultation och rätt rådgivning så att du är uppdaterad på vad som gäller i din bransch. Några exempel där vi hjälper till är förstudie av fallskydd, rådgivning inför kontakt med Arbetsmiljöverket och tolkning av gällande lagar och föreskrifter. Vi läser in oss på det senaste regeländringarna inom bygg, industri och transport. Du har alltid en kontakt att ringa och får snabbt svar på dina frågor.

Utrustning

Vi har rätt typ av personlig utrustning hemma på lager för snabb leverans. Allt som rör brandskydd, räddningsutrustning och HLR (hjärt- och lungräddning) kan du köpa hos oss. I vår webbshop  har vi ett komplett utbud av godkända produkter för säkerhet på arbetsplatsen och bekvämt personligt skydd.

Hör av dig!

Vi svarar på alla frågor som gäller utbildning och säkerhet

Det är vårt jobb att alltid kunna ge dig relevant information om gällande regler och bestämmelser för just din bransch. Ta kontakt med oss för ett första steg mot djupare kunskap och en tryggare arbetsplats.