Sök
Stäng denna sökruta.

Inklusive / exklusive moms

Slutna utrymmen + fallskydd grund inkl fallskyddssele

SKU: slutna-1

895,00 kr kr exkl moms

Om utbildningarna

Målet med dessa utbildningar är att du som deltagare ska få de grundläggande kunskaper och färdigheter om hur man arbeten på höjd och vid slutna utrymmen och evakuering av nödställd där det kan utövas med säkerhet. Efter genomförd kurs har du fått kunskaper om de krav på arbetssäkerhet som ställs vid uppdrag på höjder över 2m och  i slutna utrymmen. Kurserna går igenom risker och tar upp vilka lagar och regler som är viktiga att följa, bland annat arbetsmiljöverkets föreskrifter om kemiska arbetsmiljörisker. Kurserna visar exempel på utrustning och hur ett räddningsuppdrag kan gå till.

Alla som köper detta utbildningspaket får dessutom en gratis tvåpunktssele som är utvalt från vårt egna varumärke Externa Safety vilket garanterar en god säkerhet som följer den  svenska standarden och det som lärs ut under utbildningen

Målgrupp

Kursen vänder sig främst till yrkesgrupper som gör arbete i slutna utrymmen tex svetsare, besiktningsmän, mekaniker, fastighetstekniker, grävmaskinister m.m.

Utbildningsbevis

Efter genomfört slutprov får deltagaren ett fysiskt och digitalt utbildningsbevis som är giltigt i 5år.

Dokumentation

Dokument för att hjälpa till i det löpande arbetet så som riskanalyser, daglig tillsyn, introduktion av ny utrustning med exempel på övningar och vägledning, m.m. finns att hämta hem i biblioteket i inloggat läge.

Kampanjen läge,.

Kampanjen gäller så länge lagret räcker men som längst till 20/10-2024

OBS! Inloggning till utbildningen skickas till beställarens epost senast nästkommande vardag.

 

 

Hör av dig!

Vi svarar på alla frågor som gäller utbildning och säkerhet

Det är vårt jobb att alltid kunna ge dig relevant information om gällande regler och bestämmelser för just din bransch. Ta kontakt med oss för ett första steg mot djupare kunskap och en tryggare arbetsplats.